Jarenlang hoorde ik mijn stiefvader Gary Douglas , oprichter van Access Consciousness®, zeggen: "Je hebt pas echt een keuze over reïncarnatie als je volledig de grootsheid van belichaming hebt". Ik zou me afvragen en me afvragen, wat is de grootsheid van belichaming?

Tot dat moment had ik niet zoveel plezier gehad met mijn lichaam. Ik heb het bijna nooit gewaardeerd. Weet je, als je naar foto's van jezelf in het verleden kijkt en je denkt: "Wauw, ik zag er zoveel beter uit dan ik dacht dat ik toen deed" en dan maak je de keuze om je lichaam nu te waarderen, zodat je niet hoeft te missen hoe geweldig, het moet alleen zo zijn dat je toch niet zo over je lichaam denkt?

En dan is er nog alle pijn. Pas toen ik mijn eigen Access 3 Day Body Classes bijwoonde en faciliteerde, begon ik zelfs te begrijpen dat het lichaam leuk was om te hebben. Het waren de Access Hands-On Lichaamsprocessen die mij een verbinding en vreugde met mijn lichaam begonnen te geven waarvan ik nooit had beseft dat het mogelijk was.

Ik begon echt te begrijpen hoe bewust mijn lichaam was en is, en dat alle "pijn" die ik ervoer in mijn lichaam niet van mijn lichaam was. Het was het bewustzijn van mijn lichaam van andere lichamen, inclusief de aarde. Ik begon toen te vragen: "Wil ik me er wel bewust van zijn hoe bewust mijn lichaam is"?

Het leek alsof elke keer dat ik over straat liep, de intensiteit van het bewustzijn dat mijn lichaam en wezen hadden te veel voor me was. Dus dan "probeerde" ik het bewustzijn af te sluiten door te vermijden om in de buurt van mensen te zijn, door te veel te eten, door barrières op te werpen voor mijn en mijn lichaamsbewustzijn, en natuurlijk deed dit uiteindelijk nog meer pijn. Dus op een dag zei ik gewoon: "naar de hel ermee! Ik zal het bewustzijn een kans geven om me een andere mogelijkheid te laten zien. Er moet iets anders zijn, er moet iets zijn.” Toen begon mijn lichaam beetje bij beetje blij te worden. Ik was me nog steeds bewust van alle pijn en lijden in alle lichamen om me heen, maar het had niet meer de impact die het ooit had. Ik begon een explosief, extatisch plezier te voelen dat uit mijn maag kwam, waar ik voorheen alleen blokkades en dichtheid had.

Ik bleef de Access Body Processen gebruiken en ervoor kiezen om een lichaam te hebben (Oh! Had ik al gezegd dat het kiezen om echt een lichaam te hebben je lichaam helpt gelukkig te zijn?) en ik realiseerde me hoeveel energie ik had gebruikt tegen de vreugde van mijn lichaam. Ik besefte dat dit een gedrag was dat mij werd geleerd door eigenlijk iedereen met een lichaam. Bijna iedereen op aarde ouder dan 12 jaar beperkt opzettelijk het plezier en de vreugde die hun lichaam heeft. Gek!

Hoe zou onze wereld eruit zien als iedereen zou rondlopen en van zijn lichaam zou genieten, van zijn lichaam zou houden en ervoor zou zorgen in plaats van het te veroordelen en af te straffen? Wat een totaal andere wereld!

In wat voor wereld zou je willen leven met je mooie lichaam?

Hoe zou een wereld zijn waarin we de intelligentie en het bewustzijn van ons lichaam zouden eren en waarderen?

Hoe zou een wereld zijn waarin lichamen volledig werden geëerd?

Ik daag je uit om erachter te komen…………………………

Om meer te leren over bewuste belichaming met Shannon O'Hara bezoek een van haar lichaamsklassen over de hele wereld:
KLIK HIER om meer te weten te komen