vertaling-17
Inloggen
Mijn bibliotheek
0

Geen producten in je winkelwagen.

Juiste rijkdom voor jou

.

.

.

.

.

.

Ik volgde mijn eerste Right Riches For You-les toen ik 22 jaar oud was. Destijds woonde ik in mijn omgebouwde VW Westfalia-busje, omdat ik echt tegencultuur was en er dol op was. Mijn busje was geweldig.
Ik was gestopt met de kunstacademie en doolde rond en vroeg me af wat ik met mijn leven moest doen.
Ik dacht dat de reden dat ik naar de les ging, was omdat mijn vader het faciliteerde en ik gewoon kon gaan en wat dan ook. Je weet wel, de complexe gedachten van 22-jarigen.

Maar wat er feitelijk in die klas gebeurde, veranderde de hele richting van mijn leven en het zou me nog 20 jaar kosten om het te beseffen.

In die klas stelde mijn vader iedereen de vraag:

Wat is jouw realiteit met geld?

Op dat moment had ik geen idee. Maar wat ik wel wist, was dat ik vooral dacht dat geld waardeloos was. Ik gaf het de schuld van veel stress in mijn leven en veel van de ontwrichting die ik in de wereld zag. In wezen haatte ik geld en zag het als de bron van mijn problemen. Toen vroeg mijn vader me:

Is het gemakkelijker om de wereld te creëren waarin je wilt leven, met of zonder geld?

Ik laat je die vraag zelf beantwoorden. Toen vroeg hij:

Wat als je bedreigd regenwoud zou kunnen kopen?

En dat was de eerste keer dat ik ooit had gezien dat geld goed kon doen in de wereld. De connectie met de bomen liet me zien wat mijn realiteit met geld was, het was voor het creëren en bijdragen aan mijn vrienden, de bomen en alles wat mogelijk is met een gezonde, eervolle en bloeiende aarde.

Ik heb mezelf die dag niet meteen uit de creditcardschuld en financiële wrok gehaald, maar het zaadje was geplant. In de loop van de volgende 18 jaar heb ik geleidelijk en consistent een bewustzijnsfaciliteringsbedrijf opgebouwd dat niet alleen het leven van mensen verandert, hen in staat stelt te weten dat ze weten, maar ook miljoenen dollars opleverde.

Als je dat 22-jarige meisje had gevraagd of ze dacht dat ze miljoenen dollars kon verdienen door iets te doen waar ze van hield en waar ze van floreerde, dan had ze je de kamer uitgelachen. Ze kon zich niet eens voorstellen dat ze haar volgende tank benzine zou kunnen betalen zonder diepere creditcardschulden op te lopen.

Maar elke dag sinds die eerste Right Riches For You-les heeft het momentum, het volume en de tastbaarheid van mijn realiteit met geld zich gemanifesteerd. Ik financier grootschalige instandhouding, herbebossing en revitalisering door meerdere organisaties. Ik vlieg in privéjets, heb een eersteklas leven en heb onbeperkte keuze en gemak.

Ik mag groeien en de uitbreiding en groei van bewustzijn faciliteren en in ruil daarvoor ontvangen.

Welkom bij wat Right Riches For You kan zijn. Ben je klaar?

Lees HIER meer over Right Riches voor u

Gerelateerde producten en evenementen

Juiste rijkdom voor jou Begin

US$1,875.00

Welkom bij de juiste rijkdom voor jou, online beginnend met Shannon O'Hara! Ben je klaar om geld voor je te laten werken in plaats van dat je voor geld werkt? Ben je klaar met alleen maar genoeg geld verdienen om je rekeningen te betalen? Is het nu tijd voor meer?
Talen:
JIJ doet ertoe, JIJ telt, JIJ hebt meer macht dan je waarschijnlijk wilt erkennen.
Over Shannon
Ontvang de gratis call met Shannon voor meer gemak, duidelijkheid en mogelijkheden met geld.

Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van commerciële berichten van SHANNON O'HARA. Je kunt de toestemming op elk moment intrekken. PRIVACYBELEID

© Copyright 2016-2023 Shannon O'Hara · Alle rechten voorbehouden
info@shannon-ohara.com
+
+
+
Land(Vereist)
+
=
gebruikervergrootglaskruischevron omhoogchevron naar benedenchevron-rechts