vertaling-17
Inloggen
Mijn bibliotheek
0

Geen producten in je winkelwagen.

Een verhaal over ontvangen

.

.

.

.

.

.

Ik heb vandaag een geheel nieuwe diepte van ontvangen gekregen.

Met Kerstmis hebben mijn man en ik iets interessants 'gebeurd': ik mocht niet door Nieuw-Zeeland reizen om naar Houston te gaan om de vakantie met mijn gezin door te brengen. Onze tickets waren bij Air New Zealand =)

We hadden dus de keuze om de reis te schrappen of nieuwe tickets te kopen op de reisdag, vlak voor Kerstmis, en zoals jullie allemaal weten als je tijdens de vakantie hebt gereisd, hebben de luchtvaartmaatschappijen de prijzen flink verhoogd.

We konden alleen met Qantas vliegen, omdat het direct was. Ze stopten niet in Nieuw-Zeeland en de enige tickets die ze nog hadden waren in de business class voor een totaal van $23.000 AUD =)!

Zodra de persoon aan de balie mij $23.000 vertelde, kreeg ik onmiddellijk een explosie van vreugde, toen kwamen mijn gedachten op gang. Mijn geest zei: 'dat is veel te veel geld'. Toen zei mijn vreugde: 'Dat is GEWELDIG!'

Toen zei mijn geest: 'Waarom is dat geweldig, het is veel te veel!' En door en door.

Ik heb ruim 10 minuten gezeten om de processen te doorlopen en uiteindelijk won de vreugde! Ik deed het gewoon, terwijl ik ondertussen zo gelukkig was dat ik het gevoel had dat ik in mijn broek een orgasme zou krijgen en geen idee had waarom.

Snel vooruit naar nu, ik ben in Maleisië. Ik vertrok voor een reis van twee maanden van mijn zomerhuis in Australië naar het noordelijk halfrond (winter) voor lessen, creatie en plezier. Ik heb alle winterkleren ingepakt en ben er helemaal van overtuigd dat Maleisië precies op de evenaar ligt en altijd warm is.

Ik had twee lessen gepland voor Maleisië en werd de eerste ochtend in Kuala Lumper wakker met het besef dat ik maar één outfit had waarin ik tijdens de lessen kon werken zonder mezelf dood te zweten. Ik dacht 'jeez, ik heb nog een outfit nodig voor het werken'. En dat was de som van mijn gedachten erover.

Mijn vriend en gastheer in Maleisië, Ryan Tee, nam me vandaag mee rond voor wat sightseeing, we bezochten de Batu Caves en deden een stukje wandelen, daarna nam hij me mee naar een super winkelcentrum op weg naar huis (als je KL kent, is het het land van de supermalls) naar de supermarkt.

Op weg naar het winkelcentrum zag ik een van mijn favoriete kledingwinkels en werd meteen naar binnen getrokken. Binnen letterlijk 60 seconden was ik door de winkel gefladderd en had ik twee jurken tevoorschijn gehaald. Ik koos er een uit en nam hem mee naar de kassa om te betalen, uiteraard geen rij en de mooie, lieve vrouw achter de balie vertelde me dat deze 50% korting had =). Ik zou graag de volledige prijs hebben betaald en hoe wordt het beter?

Ik stopte mijn creditcard in de machine en de woorden op het scherm begonnen te knipperen ONTVANGEN, ONTVANGEN, ONTVANGEN. Ik dacht 'dat is schattig', maar toen raakte het me als een bliksemschicht! ONTVANGEN!!!!!

Ik had totaal verkeerd ingeschat dat ontvangen gebeurde als er dingen op mijn pad kwamen als het naar me toe stroomde, en niet als ik geld of energie van me af liet stromen, zoals geld uitgeven aan een nieuwe jurk of $23.000 vliegtickets kopen.

Maar dat was de gelukzalige vreugde toen ik dat vliegticket heel gemakkelijk met Kerstmis kocht en opnieuw hier in deze kledingwinkel, terwijl de creditcardmachine op mij flitste.

Ik koos voor wat voor mij werkte, niet om geld het probleem te maken tijdens het gebruik ervan en voila ontvangen. Ontvangen gaat over energie die in alle richtingen stroomt, in en uit. Niet alleen maar over in, in, in. Ontvangen is als de getijden van de oceaan, in en uit, aanzwellen en zich terugtrekken.

Gecreëerd en beïnvloed door de harmonie van het oneindige universum (daar ben ik niet eens luchtig over, het is wetenschap!), niet onze geest die verre van harmonisch of oneindig is.

Ontvangen is groter dan wij, net als de oceaan, het geeft altijd en kan ons totaal bang maken.

Sommigen van ons duiken diep en anderen kijken vanaf de verre kust.

Wat wil je niet zijn, wat wil je niet doen, dat als je bereid zou zijn het te zijn of te doen, zoveel geld in je leven zou opleveren dat je jezelf er niet van zou kunnen weerhouden alles te krijgen wat je wenst?

Het is zo gemakkelijk om de mate van ontvangst weerspiegeld te zien in onze financiële wereld. Elke keer als we denken of zeggen dat we ons iets niet kunnen veroorloven, stopt de ontvangst. Elke manier waarop we onze keuzes beperken op basis van geld is een demonstratie van waar en wat we niet zullen ontvangen.

Wat kan geld zijn als het op alle manieren om ontvangen gaat?

Ben jij er klaar voor om te kiezen voor rust en gemak met geld? Meer te weten komen HIER En HIER

Gerelateerde producten en evenementen

Hoe u uw leven kunt creëren | Geld

US$200.00

Welkom bij Hoe geld te creëren - oproepen 4 en 5 vanaf de Hoe u uw leven kunt creëren Volledige serie met Shannon O'Hara! De schepping is uw rijbewijs uit vrije wil. Weet jij dat je van alles en nog wat mag creëren, kiezen en hebben? Vind je het ook wel eens lastig om te weten wat je zou willen creëren, kiezen en hebben? Laten we creatief worden!!! Houd er rekening mee dat - als u een bericht ziet met de tekst "Je hebt geen vereisten om dit product te kopen." - dit betekent dat je het registratieformulier op de evenementpagina moet invullen HIER.

Juiste rijkdom voor jou Begin

US$1,875.00

Welkom bij de juiste rijkdom voor jou, te beginnen met Shannon O'Hara! Ben je klaar om geld voor je te laten werken in plaats van dat je voor geld werkt? Ben je klaar met alleen maar genoeg geld verdienen om je rekeningen te betalen? Is het nu tijd voor meer?
Talen:

Juiste rijkdom voor jou Inleiding | Hoe meer geld te hebben

US$250.00

Welkom bij de Right Riches For You INTRO-les, met Shannon O'Hara & Dr. David Kubes! Ben je klaar om geld voor je te laten werken in plaats van dat je voor geld werkt? Ben je klaar met alleen maar genoeg geld verdienen om je rekeningen te betalen? Is het nu tijd voor meer?

Gouden trek

US$250.00

Overal om ons heen zijn de middelen voor groter. Het zijn onze standpunten die toegang hebben tot en meer naar ons toe trekken of wegduwen. Sta je jezelf toe te verlangen en naar binnen te halen wat je 'nodig' hebt of geloof je dat je nooit genoeg zult hebben of genoeg zult zijn? Er zijn verschillende soorten goud in onze wereld. Het goud van je wezen, het goud van je bewustzijn en het goud van de aarde. Hoeveel meer kun je je onderwerpen aan de overvloed van bewustzijn en ontvangen?
JIJ doet ertoe, JIJ telt, JIJ hebt meer macht dan je waarschijnlijk wilt erkennen.
Over Shannon
Ontvang de gratis call met Shannon voor meer gemak, duidelijkheid en mogelijkheden met geld.

Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van commerciële berichten van SHANNON O'HARA. Je kunt de toestemming op elk moment intrekken. PRIVACYBELEID

© Copyright 2016-2024 Shannon O'Hara · Alle rechten voorbehouden
info@shannon-ohara.com
+
+
+
Land(Vereist)
+
=
gebruikervergrootglaskruischevron omhoogchevron naar benedenchevron-rechts