vertaling-17
Inloggen
Mijn bibliotheek
0

Geen producten in je winkelwagen.

Een leven creëren vanuit gemak in plaats van problemen?

.

.

.

.

.

.

Laat ik dit een beetje raar beginnen… Ik heb de vreemdste veranderingen meegemaakt.

Het zijn niet het soort veranderingen waarvan ik denk: "Ja, ik verander, dit is geweldig!" Ze zeggen: "Ik voel me raar, ik weet niet wat ik met mezelf moet doen en wat ik ook creëerde en was, is er niet meer."

Op een echte humanoïde manier ging ik er natuurlijk op in dat ik op de een of andere manier ongelijk had. Ik had de verkeerde keuze gemaakt of ik had iets verkeerd gedaan.

En tussen alle onjuistheden en conclusies door, zat ik nog steeds met de vraag wat er eigenlijk aan de hand was.

En toen, op een dag, terwijl ik op de bank lag en naar de oceaan keek, kwam het. Ik had er volkomen vrede mee en er was niets aan de hand! Ik was er zo niet aan gewend om volkomen vrede te hebben en niets te verwerken te hebben, geen vuur te blussen of een probleem op te lossen met geld, gezondheid of relatie, dat ik er totaal door afgeschrikt werd. Maar helaas, daar was ik, zonder problemen!

Ik besefte dat ik tot dat moment een groot deel van mijn leven had gecreëerd door uit de problemen te komen. Wegkomen uit geldproblemen, wegkomen uit gezondheidsproblemen, wegkomen uit relatieproblemen, of wegkomen uit verveling.

In brute eerlijkheid is Talk To The Entities ontstaan vanuit de noodzaak een geldprobleem op te lossen. Natuurlijk had ik een aantal dingen kunnen doen om het gebrek aan geld op te lossen en TTTE verdiende me geld, dus ik bleef erbij. En hoe meer geld ik ermee verdiende, hoe meer het mij ertoe aanzette ermee door te gaan.

Toen kwamen alle energieën en levensveranderingen voor mij en anderen die TTTE creëerde en toen kwam ik niet alleen uit de geldproblemen, maar werd ik ook beloond met allerlei soorten energieën waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden, die mijn wezen en leven uitbreidden en voedden.

Toen groeide TTTE op en verliet het huis om zijn eigen weg te vinden in de wereld en ik dacht: 'Oh nee, wat ga ik nu doen? TTTE is volwassen en heeft mij niet meer nodig. Het is niet nodig dat ik het de hele tijd steun.'

Was dat niet waar ik al die jaren naartoe had gewerkt? Is TTTE sterk genoeg om op eigen kracht op te staan en in de wereld te creëren zonder dat ik het de hele tijd bij elkaar hoef te houden en ervoor te zorgen dat het blijft groeien?

Toen was het sterk genoeg en in plaats van me te verheugen over de prestatie, rouwde ik om de verandering. Dus fuck dat! Bedankt TTTE, bedankt Access, bedankt Gary, bedankt TTTE Facilitators en bedankt grote geesten van de aarde. Samen hebben we dit schip van geestelijk bewustzijn gelanceerd en het vaart snel en soepel.

Het feit dat ik niet iets moeilijks had om aan te werken, was voor mij geen gemakkelijke ruimte. TTTE en Access hadden me mezelf gegeven, me naar Australië geëmigreerd, me geholpen de juiste en goede man voor mij te ontmoeten en te trouwen, een BMW en een huis van miljoenen dollars voor me gekocht en me gelukkiger gemaakt dan ik ooit had gedacht dat mogelijk was in alle omstandigheden. jaren kunnen verwezenlijken.

Ik had elk probleem of elke beperking die mij ooit reëel leek, verslagen en volledig overtroffen. Ik werd aan de andere kant eruit geschoten, volledig verzorgd, volledig ondersteund en ik werd er gek van.

Terwijl ik op de bank lag en uitkeek over de zee tussen deze enorme openbaring, werd een zachte essentie voor mij waarneembaar. Het was zo zacht en licht dat ik het gemakkelijk kon verwerpen ten gunste van dringender en ingewikkelder zaken. Het zachte sprak tegen mij in een taal die ik niet verstond, maar ik besefte dat dit zachte er vanaf het begin bij mij was geweest, het had mij nooit verlaten.

Het had me keuzes laten maken die me pijn deden en moeilijk waren, maar het is nooit minder geworden in zijn eigen licht en kracht.

Het was de zachtheid en lichtheid van het creëren vanuit ware mogelijkheden, het tegenovergestelde van het creëren vanuit problemen. Creatie zonder kracht, zonder oordeel, zonder inspanning... gewoon keuze!!

Ik had al jaren over dit mythische beest gehoord. Die keuze ontstond, maar ik had hem tot dat moment eigenlijk nooit gekregen, op de bank met uitzicht op zee. Mijn leven draaide nu helemaal om keuzes maken, niet om het probleemleven dat ik had uitgebeeld.

Dit is zelfs een nieuwe grens voor mij, dus ik zal jullie vanaf de grens op de hoogte houden terwijl de nieuwe wereld wordt gesmeed. Er is hier veel ruimte voor degenen die kiezen!

Meer weten over Shannon en Talk To The Entities? Klik HIER En HIER

Klik op om een evenement te vinden en Shannon persoonlijk te ontmoeten HIER

 

Gerelateerde producten en evenementen

Hoe u uw leven kunt creëren | Volledige serie

US$750.00

Welkom bij Hoe u uw leven kunt creëren - volledige serie met Shannon O'Hara! De schepping is uw rijbewijs uit vrije wil. Weet jij dat je van alles en nog wat mag creëren, kiezen en hebben? Heb je er ooit moeite mee om te weten wat je zou willen creëren, kiezen en hebben? Laten we creatief worden!!! Houd er rekening mee dat - als u een bericht ziet met de tekst "Je hebt geen vereisten om dit product te kopen." - dit betekent dat je het registratieformulier op de evenementpagina moet invullen HIER.

Clubbewustzijn – januari 2024

US$105.00

Januari 2024 Wil een oneindig wezen op welk gebied dan ook een probleem hebben, dan moet er iets zijn dat je niet wilt waarnemen, weten, zijn of ontvangen. Wanneer je functioneert vanuit energie, bevind je je niet in een fictieve conceptuele ervaring, maar ben je bezig met energie, wat een heel andere vorm van mogelijkheid is. Het is feitelijk waar de mogelijkheid bestaat, maar de meeste mensen leven in een fictieve, conceptuele, geconstrueerde, kunstmatige hoofdruimte en realiteit. Welke keuze kun je vandaag maken om de toekomst meteen te veranderen?
Talen:

Praten met entiteiten | PAPERBACK

US$35.00

Shannon O'Hara's eerste boek verbijstert lezers door terloops de wereld van geesten, geesten, entiteiten, kanalen en de wereld van een klein meisje dat er gewoon niet bij hoort te demystificeren. Shannon verdrijft de ernst en betekenis die zo vaak aan het onderwerp wordt gehecht en maakt het toegankelijk met haar eerlijke verslagen van de verschillende manieren waarop geesten een rol kunnen spelen in ons leven. Kwetsbaar, meeslepend en krachtig Talk To The Entities zet een geheel nieuwe standaard voor boeken in zijn soort en zal blijven inspireren tot een andere manier om de wereld nu en in de toekomst te zien. Ontdek en krijg toegang tot wat er nog meer mogelijk is op deze pagina's. Het TTTE Boek in 'paperback' is alleen verkrijgbaar via de Access Consciousness website. Klik op de onderstaande knop om te kopen en u wordt doorgestuurd:
JIJ doet ertoe, JIJ telt, JIJ hebt meer macht dan je waarschijnlijk wilt erkennen.
Over Shannon
Ontvang de gratis call met Shannon voor meer gemak, duidelijkheid en mogelijkheden met geld.

Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van commerciële berichten van SHANNON O'HARA. Je kunt de toestemming op elk moment intrekken. PRIVACYBELEID

© Copyright 2016-2024 Shannon O'Hara · Alle rechten voorbehouden
info@shannon-ohara.com
+
+
+
Land(Vereist)
+
=
gebruikervergrootglaskruischevron omhoogchevron naar benedenchevron-rechts