Ik hou van mijn lichaam! Waarom is dit een geheim vraag je je misschien af?

Tot voor kort schaamde ik me behoorlijk voor mijn lichaam en zorgde ik er helemaal niet voor. Ik had enorm veel weerstand tegen het hebben van een lichaam, laat staan het liefhebben van mijn lichaam. Als ik lichaamsliefde zeg, bedoel ik het soort liefde waarbij je het gevoel hebt dat je lichaam een geslachtsorgaan is in elke levenswandel en dat je het volledig eert. Het soort lichaamsliefde dat lust en plezier aantrekt, het soort lichaamsliefde dat geneest en de wereld verandert!

Door diepgaand onderzoek en het zoeken naar bewustzijn op elk gebied van mijn leven, ontdekte ik hoeveel lichaamsafsluiting en oordeel ik had verborgen en van waaruit ik functioneerde.

Zo verborgen dat ik niet eens besefte dat het er was, ik leefde gewoon volledig onder de invloed ervan.

Als iemand mijn lichaam zou bewonderen of verzorgen, zou ik het een beetje of niet zo lichtjes afwijzen in plaats van het te ontvangen, terwijl ik er tegelijkertijd wanhopig naar verlangde bewonderd te worden. Gek.

Toen ik met mijn man trouwde, vond ik een man die van me zou houden, voorbij al mijn beperkingen en alle afwijzing en verkeerdheid van het lichaam. Alle oordelen en energieën die ik in het geheim had verborgen, werden plotseling onvermijdelijk duidelijk.

Wanneer dit gebeurde, ging mijn lichaam aan en werd energieker en mooier en ik worstelde met de weerstand en het verlangen. Ik wilde geen ruzie krijgen met de vrouwen op deze planeet, noch verkracht worden door de mannen. Dus mijn beste keuze was om het lichaam gewoon uit te schakelen om geen moeilijke situaties uit te lokken.

Ik merkte dat elke keer dat mijn man me gewoon wilde aanraken en vasthouden, ik een miljoen redenen kon bedenken waarom ik dat niet wilde.

Het was te warm, ik zat te vol, hij rook slecht, het was ongepast in het openbaar, het was niet het juiste moment enzovoort, enzovoort.

Maar toen ik echt dieper ging kijken naar wat ik koos, ontdekte ik dat wat ik in werkelijkheid deed, mijn man ervan weerhield mijn lichaam te bevrijden.

Door mijn lichaam aan te zetten tot verder dan waar ik het onder controle kon houden en door mij toegang te geven tot alle energie, gelukzaligheid, plezier, zorgzaamheid en kracht die mijn lichaam verwerkte.

Ik had dus twee keuzes. Ik kon datgene afwijzen wat alles aan het licht bracht wat al zoveel levens zo onbewust verborgen was geweest, wat pijn in mijn lichaam veroorzaakte? Of ik zou in de metaforische kogel kunnen bijten en zien hoe het leven was, ontdaan van mijn lichaamsschaamte, verkeerdheid en verdediging.

Wat ik ontdekte waren deze ANTI-lichaamsoordelen en -programma's die verborgen waren in mijn wereld, waardoor ik afwees van het hebben van mijn mooie, vriendelijke, tolerante en altijd gevende lichaam.

Het ANTI-lichaamsoordeel dat lichamen beschamend en grof waren en dat bovenal mijn lichaam onaantastbaar was en zelfs nog dieper deze blokkades voor orgasme en genot zonder enige logica of gedachte, ze kwamen gewoon naar boven wanneer mijn lichaam op het punt stond te worden blij of te vol plezier en stopte het hele feest.

Elke keer dat ik wilde kijken waar deze beperkingen vandaan kwamen, was het een mijnenveld van verwarring en emoties dat meestal eindigde met het creëren van scheiding en het buitensluiten van mensen om van mij te houden, voor mijn lichaam te zorgen of mij überhaupt te helpen.

Het echt trieste hiervan is dat het geen ongewoon fenomeen is; dit is een enigszins universeel gedeeld gedrag en realiteit door veel vrouwen en zelfs mannen.

Dus hoe kom je voorbij het schijnbaar onmogelijke lichaamsoordeel en de ontkoppeling?

Ga naar de Access Consciousness Body Tools!!

En laat me je vertellen: zelfs als je tot nu toe van je lichaam hebt genoten, heb je niets gevoeld totdat je het soort toegang tot je lichaam krijgt dat deze lichaamsinstrumenten en -processen creëren.

Schijnbaar onmogelijke problemen met het lichaam verdwijnen en er ontstaat een lichtheid, vreugde en zorgzaamheid.

Een van de belangrijkste dingen die ik mijn vader (oprichter van Access Consciousness) jarenlang heb horen zeggen was: 'Het leven ging over het verkrijgen van de grootsheid van belichaming.' Ik had geen idee wat hij daarmee bedoelde, totdat ik toegang begon te krijgen tot mijn lichaam.

En dan bedoel ik niet alleen mijn tastbare lichaam, met huid en organen, je kent ‘dat lichaam’ wel. Ik bedoel de hele bewustzijnszone die ik belichaam, inclusief de aarde en al haar wezens. Ik begon te beseffen hoe bewust mijn lichaam was en hoeveel van dat bewustzijn ik had aangezien als iets van mijn lichaam. Ik pikte de lichaamsoordelen van andere mensen op en nam ze mee naar huis en nam ze volledig in bezit.

Toen ik begon te vragen: 'Van wie is dit?' het was verbijsterend hoeveel mijn lichaam oppikte, wat ik niet als bewustzijn erkende.

Ik had de weg van mijn lichaam totaal verkeerd begrepen.

Mijn lichaam vertelde me dingen met alle pijn en gevoelens die het had, ik interpreteerde het gewoon verkeerd.

Beetje bij beetje groeide mijn bereidheid om mijn lichaam te hebben en al de levens van seksuele en fysieke verkeerdheid, in de steek gelaten, verraad, afgesloten, misbruik, noem maar op, begonnen zich te ontrafelen en wat ik daarbuiten vond was een gelukkig lichaam dat zo gevend was , zo vol vreugde en zo plezierig dat het bijna verkeerd voelde. NEE WACHT!!! Dat is het oordeel waar ik het over had =))))))

Dus wanneer is de tijd voor lichaamsliefde en eerbied, en niet voor lichaamsoordeel en kritiek?

Wat als we de wereld zouden kunnen veranderen met de manier waarop we belichamen? Wat als een echt gelukkig lichaam de wereld kan veranderen?

Welk geschenk wil jouw lichaam je geven dat je nu kunt ontvangen? Ook al is het stout =)

KLIK HIER OM MEER TE WETEN OVER SHANNON'S BODY EVENEMENTEN OVER DE HELE WERELD