vertaling-17
Inloggen
Mijn bibliotheek
0

Geen producten in je winkelwagen.

De eerste keer dat ik wist dat mijn lichaam bewust was ❤️

.

.

.

.

.

.

Ik kan me het grootste deel van mijn leven herinneren dat ik pijn en spanning in mijn buik had. Het was er altijd geweest, het krampte en deed me pijn.

Toen ik ouder werd, begon ik drugs en daarna alcohol te gebruiken om van de pijn af te komen. Dit duurde vele jaren en toen ik niet langer van de buikpijn af kon komen, zocht ik naar andere antwoorden. Het verst dat ik met die antwoorden kon komen, was dat ik op dieet moest. Dus ik veranderde wat ik at en toch bleef de pijn bestaan. Ik dacht toen dat ik het verkeerde voedsel moest elimineren, of niet het juiste voedsel moest eten of niet de juiste oefening moest doen. Ik heb elk dieet gevolgd dat je maar kunt bedenken. Ik heb elk alternatief geprobeerd dat ik kon vinden.

Ik heb homeopathie, Chinese geneeskunde, Ayurveda, vasten, sap maken, reinigen, parasietenreiniging, yoga, Pilates, hardlopen, reiki, massage, fysiotherapie, psychotherapie, glutenvrij, zuivelvrij, vegetatie geprobeerd, noem maar op, ik deed het in schoppen. Maar zelfs met af en toe uitstel zouden de pijn en spanning onvermijdelijk terugkeren.

Ondertussen had ik ook het idee leren kennen van 'van wie is dit?'. Dat is feitelijk het besef dat jij je bewust bent en de gedachten, gevoelens en emoties van anderen oppikt als een psychische spons. Ik begon te oefenen met het vragen van wie dit is, voor elke gedachte, gevoel en emotie die ik had, met ongelooflijke resultaten. Zodra ik de vraag stelde, werd het helemaal lichter als het niet de mijne was.

Toch bleef de maagpijn aanhouden en aanhouden. Het werd iets lichter en kwam weer vol gas terug, terwijl ik enorm veel succes had met 'van wie is het' wat betreft gevoelens en emoties.

Snel vooruit, naar een vakantie in Australië in 2011.
Op een ochtend werd ik vóór zonsopgang wakker vanwege een jetlag. Ik stond bij het eerste licht in de keuken en opeens kreeg ik pijn in mijn maag. Dit was de eerste keer dat ik echt merkte dat het er niet was, en toen was het er ineens! Het was zo zwart-wit dat ik het niet uit mijn bewustzijn kon verwijderen. Dus vroeg ik stilletjes in mijn hoofd “van wie is dit?”.
Toen hoorde ik vaag twee mannenstemmen verderop op de weg praten. Zodra mijn aandacht naar deze mannen ging, verdween de pijn in mijn buik volledig.

En toen kreeg ik het! Wauw, dit was mijn lichaam dat me vertelde wat er aan de hand was met deze mannen en hun dichtheid. Mijn lichaam had mijn hele leven deze informatie over verschillende lichamen en mensen aan mij doorgegeven, en ik had nooit het verband gelegd dat het mijn lichaam was dat mij informatie gaf. Dit was de eerste keer dat ik besefte hoe diep mijn lichaam werkelijk was en hoe razendsnel het was.

Naast dat ik voor het eerst besefte hoe dynamisch en snel het bewustzijn van mijn lichaam was, begon ik ook te beseffen hoe intens al dit bewustzijn was. Ik moest echt aanwezig zijn en ontspannen terwijl ik voelde wat er aan de hand was met deze mannen verderop in de straat die ik niet eens kende.

Als ik mijn aandacht van hen afleidde, begon mijn maag te verkrampen. Als ik mijn aandacht bij hen hield terwijl ze alleen maar naar hun zwakke stemmen luisterden, zou mijn maagpijn verzachten. Terwijl ik mezelf toestond om me ervan bewust te zijn, voelde ik hoe boos een van de mannen was. Er was geen logische verklaring hiervoor. Ik begon net te weten wat er met deze mannen aan de hand was op manieren die ze waarschijnlijk niet eens voor zichzelf erkenden.

Na een paar minuten intens aanwezig te zijn geweest bij mijn lichaam en de mannen verderop in de straat, begon de energie te verdwijnen en was mijn maag helemaal vrij.

Het bewustzijn dat mijn lichaam mij in zijn maag gaf, stopte daarna niet, maar dit was het begin van het beoefenen van het eren van het bewustzijn van mijn lichaam en het bedanken voor de informatie in plaats van het als het mijne aan te zien en er eindeloos bang voor te zijn.

De erkenning van het bewustzijn van mijn lichaam veranderde de manier waarop ik mijn leven leidde volledig. Ik werd proactief in het erkennen van bewustzijn in plaats van te zoeken naar de steeds ontsnapping aan het bewustzijn dat ik eerder een groot deel van mijn leven had beoefend.

Zodra mijn maag pijn begon te doen, moest ik gaan kijken naar wat mijn lichaam mij vertelde en mij laten vertellen wat! Het niveau van boosheid, woede, kracht en oordeel dat ik in de ruimtes van mensen begon te erkennen, was astronomisch. Het was voor mij bijna niet te geloven. Maar hoe meer ik het erkende en er rekening mee hield, hoe minder en minder mijn maag pijn deed.

Er is zoveel waar we ons van bewust zijn, maar velen van ons hebben geleerd hoe we ermee om moeten gaan, anders dan ons er op welke manier dan ook van af te sluiten. Deze 'afsluiting' heeft echter wel bijwerkingen, zoals buikpijn bijvoorbeeld.

Ik zal niet liegen, toen ik begon te oefenen met het erkennen van bewustzijn, was het niet gemakkelijk, maar zoals met alle dingen, hoe meer ik het deed, hoe gemakkelijker en beter ik erin werd.

Is er iets aan de hand in uw lichaam waardoor u zich bewust bent van de wereld om u heen?

Om meer te ontdekken over bewuste belichaming en Shannon's komende Access Body Classes, klik HIER

Gerelateerde producten en evenementen

Hoe u uw leven kunt creëren | Lichaam

US$100.00

Welkom bij Hoe u uw lichaam kunt creëren - bel 1 van de Hoe u uw leven kunt creëren Volledige serie met Shannon O'Hara! Jouw leven kan een creatie tegen bewustzijn zijn, of een creatie richting bewustzijn. Het is zo zeldzaam om naar bewustzijn te streven. Wat als bewustzijn hebben, zelfs met je lichaam, vreugdevol en gemakkelijk voor je zou kunnen zijn? Waar zou jouw lichaam blij van worden? Wat zou het creëren als je je lichaam volledig zou hebben? Hoe zou je willen dat je lichaam er over 10 jaar uitziet? Welke keuze kun je vandaag maken die het gelukkigste, lichtste en gelukzaligste lichaam zou creëren, nu en in de toekomst? Laten we creatief worden!!!

De vreugde van belichaming

US$250.00

Welkom bij De vreugde van belichaming - een Mini Power Class van 1,5 uur Laat diepe lichaamsoordelen los en ontgift ze. Leer de mysterieuze en duidelijke taal van je lichaam. Ontgrendel en laat de standpunten van anderen over lichamen vrij die u voor u reëel en waar heeft gemaakt. Krijg toegang tot de gratis, gelukkige energie van je lichaam voor krachtige, vredige en gemakkelijke verandering!

Bewustzijn Dieet

US$440.00

Welkom bij het bewustzijnsdieet! 

Tijdens 3 sessies duik je samen met Max & Shannon in een andere mogelijkheid rond eten en lichamen.

Hoeveel standpunten heb jij over eten?

En hoeveel daarvan zijn niet van jou?

Is eten plezier of pijn voor jou?

Bodymagie wekelijks

US$785.00

Ga mee met Shannon & Katarina voor een magische lichaamsreis! Herstel, ontspan en verbind je om met je lichaam te verschijnen voor een geweldig avontuur in wat een lichaam kan ZIJN. Er zijn 14 sessies die tussen de 30 en 45 minuten duren en worden geleid door Shannon O'Hara of Katarina Wallentin. Kom in de subtiele kracht en magische capaciteiten van je lichaam.
U IS MOGELIJK OOK GEÏNTERESSEERD IN:
JIJ doet ertoe, JIJ telt, JIJ hebt meer macht dan je waarschijnlijk wilt erkennen.
Over Shannon
Ontvang de gratis call met Shannon voor meer gemak, duidelijkheid en mogelijkheden met geld.

Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van commerciële berichten van SHANNON O'HARA. Je kunt de toestemming op elk moment intrekken. PRIVACYBELEID

© Copyright 2016-2023 Shannon O'Hara · Alle rechten voorbehouden
info@shannon-ohara.com
+
+
+
Land(Vereist)
+
=
gebruikervergrootglaskruischevron omhoogchevron naar benedenchevron-rechts