vertaling-17
Inloggen
Mijn bibliotheek
0

Geen producten in je winkelwagen.

Vrede met geld

.

.

.

.

.

.

Ik ben niet opgegroeid in een huishouden dat vrede had met geld. En jij?

Mijn eerste opleiding met geld vanaf zeer jonge leeftijd was die van stress, conflicten en overstuur. Dus ik dacht: dit is hoe geld in mijn leven zou moeten voelen.

Gedurende mijn twintiger jaren had ik veel stress, conflicten, boosheid en schulden met geld. En ik ben er zeker van dat mijn leven en geldsituatie zo zouden zijn doorgegaan zonder de enorme verandering die mijn stiefvader ( Gary Douglas , schepper van Access Consciousness® ) in zijn eigen financiële wereld had doorgemaakt en mij vervolgens in staat had gesteld om kies ook.

Toen ik opgroeide, hadden mijn moeder en Gary eindeloze financiële problemen en hebben ze meerdere keren faillissement aangevraagd.

Toen ik 20 was, scheidden ze en in de daaropvolgende jaren veranderde Gary zijn financiële wereld volledig op zijn kop en runt hij vandaag een internationale onderneming die bewustzijn faciliteert.

Door te zien hoe hij zijn geldwereld veranderde, begon ik me te laten zien wat mogelijk was.

Ik had zoveel pijn rond geld dat ik hem om hulp begon te vragen, en dat begon een enorme transformatie van mijn universum die ertoe heeft geleid dat ik ook mijn eigen internationale bewustzijnsfaciliteringsbedrijf van meerdere miljoenen dollars run. Het is net een miniversie van die van mijn vader, maar nog steeds formidabel.

Het begin van mijn financiële rust begon allemaal met deze ene vraag: hou je van geld of haat je het?

Toen hij me dit voor het eerst vroeg, zei ik: 'Ik hou natuurlijk van geld.' En hij zei: 'Waarom heb je er dan geen?' En hierop had ik geen antwoord.

Dus begon ik te kijken naar wat er gaande was in mijn wereld rond geld. En ik begon te merken dat ik meestal een onmiskenbare wrok jegens geld had. Ik vond het vervelend dat het bestond en dat ik het moest gebruiken. Ik vond een miljoen redenen waarom geld verkeerd en slecht was. En toen moest ik aan mezelf toegeven, ik had een hekel aan geld. En dat was het moment dat mijn geldwereld begon te draaien.

Dus vroeg ik mijn vader hoe hij dit kon veranderen en hij zei: 'Begin met het dupliceren van de energie van mensen die van geld houden'. Dus begon ik rond te kijken naar de realiteit, gevoelens, universums en energie van mensen rond geld en wat ik vooral zag, was geen gemak. De meeste mensen die ik kende hadden een hekel aan geld en hadden er veel moeite mee.

Ik had echter het geluk dat ik twee mensen in mijn leven had die een energie van vrede en liefde met geld hadden (ze hadden ook niet toevallig meer geld dan wie dan ook die ik kende). Ik begon de energie die ze hadden te dupliceren met geld. Een beetje zoals de manier waarop je dansbewegingen leert door te kopiëren en te herhalen totdat je de dansbeweging in je lichaam krijgt. Maar in plaats van dansbewegingen is het energie die je kopieert en oefent.

In het begin voelde het vies en zo vreemd aan, dat ik er niet echt van hield. Ik kon het maar ongeveer 5 seconden dupliceren en toen ging ik terug naar mijn 'normale en comfortabele' energie met geld. Maar na verloop van tijd was ik in staat om de energie van vrede met geld in stand te houden. Niet het idee van vrede met geld, maar letterlijk de energie ervan. Ik begon een andere energie te zijn met geld, in plaats van geld letterlijk te haten.

Elke keer dat ik in de problemen kwam of boos werd op geld, stopte ik het (soms moest ik mezelf dwingen) en gaf ik prioriteit aan vrede en gemak met geld in mijn wereld. In plaats van boos te worden, zou ik kalm zijn.

Ik weet dat dit misschien vreemd of niet echt geldig klinkt en je zou kunnen vragen 'maar hoe doe je dat?' Het punt is, jij kiest hoe je je voelt en reageert op elke situatie in het leven. Het is waar we onze aandacht en energie in stoppen, dat bepaalt hoe de dingen voor ons verschijnen.

Ik stopte met het maken van slechte gevoelens met relevant en echt geld. Ik ben net gestopt. En verving ze door dankbaarheid en vreugde. En ik eiste van mezelf dat ik, wat er ook voor nodig was, vrede zou hebben met geld. In plaats van geld en mijn 'gevoelens' rond geld te laten dicteren hoe ik me in het leven voelde.

Als ik geld had, had ik vrede. Als ik geen geld had, koos ik voor vrede.

Want geld maakt me tenslotte niet gelukkig. Ik doe.

Bent u op zoek naar een groter bewustzijn, gemak en vrede met geld? Ontdek hier meer met Shannon.

Is het nu tijd om jouw realiteit met geld te ontdekken en TOEGANG TE KRIJGEN tot de vreugde en vrede die GELD kan ZIJN?

Gerelateerde producten en evenementen

Hoe u uw leven kunt creëren | Geld

US$200.00

Welkom bij Hoe geld te creëren - oproepen 4 en 5 vanaf de Hoe u uw leven kunt creëren Volledige serie met Shannon O'Hara! De schepping is uw rijbewijs uit vrije wil. Weet jij dat je van alles en nog wat mag creëren, kiezen en hebben? Vind je het ook wel eens lastig om te weten wat je zou willen creëren, kiezen en hebben? Laten we creatief worden!!! Houd er rekening mee dat - als u een bericht ziet met de tekst "Je hebt geen vereisten om dit product te kopen." - dit betekent dat je het registratieformulier op de evenementpagina moet invullen HIER.

Juiste rijkdom voor jou Begin

US$1,875.00

Welkom bij de juiste rijkdom voor jou, te beginnen met Shannon O'Hara! Ben je klaar om geld voor je te laten werken in plaats van dat je voor geld werkt? Ben je klaar met alleen maar genoeg geld verdienen om je rekeningen te betalen? Is het nu tijd voor meer?
Talen:

Juiste rijkdom voor jou Inleiding

US$250.00

Welkom bij de introductieles van Right Riches For You met Shannon O'Hara! Ben je klaar om geld voor je te laten werken in plaats van dat je voor geld werkt? Ben je klaar met alleen maar genoeg geld verdienen om je rekeningen te betalen? Is het nu tijd voor meer?
Talen:

Gouden trek

US$250.00

Overal om ons heen zijn de middelen voor groter. Het zijn onze standpunten die toegang hebben tot en meer naar ons toe trekken of wegduwen. Sta je jezelf toe te verlangen en naar binnen te halen wat je 'nodig' hebt of geloof je dat je nooit genoeg zult hebben of genoeg zult zijn? Er zijn verschillende soorten goud in onze wereld. Het goud van je wezen, het goud van je bewustzijn en het goud van de aarde. Hoeveel meer kun je je onderwerpen aan de overvloed van bewustzijn en ontvangen?
JIJ doet ertoe, JIJ telt, JIJ hebt meer macht dan je waarschijnlijk wilt erkennen.
Over Shannon
Ontvang de gratis call met Shannon voor meer gemak, duidelijkheid en mogelijkheden met geld.

Door aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van commerciële berichten van SHANNON O'HARA. Je kunt de toestemming op elk moment intrekken. PRIVACYBELEID

© Copyright 2016-2023 Shannon O'Hara · Alle rechten voorbehouden
info@shannon-ohara.com
+
+
+
Land(Vereist)
+
=
gebruikervergrootglaskruischevron omhoogchevron naar benedenchevron-rechts