Na (ik weet niet hoeveel jaar!) Talk To The Entities® te hebben gefaciliteerd, kon ik pas een paar nachten geleden eindelijk een aantal zeer plakkerige entiteiten uit mijn lichaam verwijderen!

Ik wist al jaren dat ik overlevenden van de Holocaust had (die hebben het duidelijk niet overleefd) die op de een of andere manier aan mijn lichaam of in mijn wereld vastzaten en wat ik ook deed (en ik weet er VEEL) ik kon ze gewoon niet zover krijgen dat ze gingen .

Ongeveer 3 weken geleden heb ik ervoor gekozen om met een reinigingsdieet te beginnen om mijn lichaam te ondersteunen bij het veranderen van bepaalde zaken die ermee gepaard gaan. Het ging allemaal prima, soms ongemakkelijk en ik wist dat het allemaal bij de cursus hoorde.

Ik begon snel met een groentesoep, slechts voor 2 dagen om mijn systeem te helpen een pauze te nemen en te resetten. Op de avond van de eerste dag brak de hel los!

Ik begon op de grens van hysterisch te worden en zei tegen mijn man: ‘Het kon me gewoon niets schelen’ en ‘Ik ga een stevigere maaltijd nuttigen.’ Let wel, hij hield me niet tegen, hij had helemaal niets te maken met mijn keuzes, maar om de een of andere reden maakte ik hem tot de dader van het feit dat ik niet mocht eten.

Ik stormde de keuken binnen en begon pasta voor mezelf te maken en zou je het niet weten, 10 minuten nadat ik de pasta in het water had gedaan, wilde hij niet koken. Het veranderde in een kleverige en zetmeelrijke puinhoop. Toen snauwde ik.

Ik stormde naar beneden en dacht: 'Ik ga verhongeren!' Toen ik mezelf dit hoorde denken, wist ik dat er iets anders aan de hand was dan honger. Ik wist dat ik niet aan het verhongeren was, zelfs niet eens in de buurt. Als ik eerlijk was, had mijn lichaam eigenlijk helemaal geen honger.

Deze hysterie en gedachten aan hongersnood waren mij zo bekend. Ze waren daar mijn hele leven al geweest, verborgen onder de oppervlakte en maakten me bang dat ik te hongerig zou worden. Als ik te veel honger kreeg of om welke reden dan ook geen maaltijd kreeg, moest ik te veel eten om ervoor te zorgen dat het gevoel verdween. Het is onnodig om te zeggen dat ik mijn hele tiener- en volwassen leven met gewicht heb geworsteld.

Snel vooruit naar de vegetarische soep. Zodra deze hysterie van verhongeren opkwam, wist ik dat er iets aan de hand was, dus begon ik mezelf te POD/POCen en entiteiten op te ruimen, maar het werkte gewoon niet. Dus belde ik mijn man (hij is ook Access & TTTE Facilitator) en vertelde hem dat ik aan het flippen was en vroeg of hij mij kon helpen.

Zodra hij vroeg of er entiteiten waren, wilde ik zijn hoofd eraf trekken. Dus ik wist dat we op de goede weg waren. Na ongeveer 3 minuten opruimen was het allemaal klaar. Alle overlevenden van de Holocaust waren eindelijk verdwenen! Na jarenlang 'proberen' om ze op te ruimen, was het eindelijk zover!

Ik had eindelijk genoeg bewustzijn met mijn lichaam gecreëerd en gekozen, zodat ik deze jongens kon laten gaan. Ik had gezworen voor ze te zorgen en vooral een van hen stond er heel sterk op dat ik moest ETEN! Zeer Joods moedertype.

Het reinigingsdieet hielp me niet alleen bij het ontgiften van gifstoffen, het gaf me ook toegang tot alle energieën, en in dit geval tot entiteiten waar ik gewoonlijk voedsel bovenop legde om ze niet te voelen. Elke keer dat het hongergevoel mijn lichaam binnenkwam, ook al was het maar een klein beetje, begonnen deze overlevenden van de Holocaust te flippen.

De diepte van mijn toewijding aan hen en de diepte van hun discombobulatie creëerden een recept voor geen verandering totdat ik genoeg vragen over mijn lichaam had gesteld en voldoende Access Body Processen had uitgevoerd. Pas toen werd de verandering keuzebaar.

Er kunnen zoveel dingen spelen bij entiteiten en mensen, zoveel levens van verplichtingen en andere verstevigende keuzes. Zoveel onbewustheid, zoveel gebrek aan echte hulpmiddelen en hulp die werkt. En zelfs als je over de meest dynamische hulpmiddelen en hulp beschikt, kun je die alleen krijgen als je die krijgt.

Dus voor iedereen die weet dat je met entiteitszaken te maken hebt en het hebt opgegeven om het te veranderen of in cirkels rondloopt: geef alsjeblieft niet op. Soms moeten we door alles heen wat we nodig hebben om er te komen. Als je blijft vragen en kiezen, verander je alles, zelfs het meest ‘onmogelijke’.

Ik ben blij te kunnen melden dat ik de afgelopen drie dagen elke dag minstens een klein beetje 'honger' heb gehad en dat de kust veilig is. Geen hysterie, geen paranoia-eten, geen overlevenden van de Holocaust!

Klaar om meer over te ontdekken Shannon O'Hara En Praat met de Enitites®? Klik HIER En HIER