Ik ben erbij geweest omAccess Consciousness® te zien evolueren van de allereerste les die mijn vader ooit gaf in de omgebouwde garage achter ons huis tot de internationale krachtpatser die het nu is.

Het begon allemaal met mijn vader die de Bars channelde en de weinige mensen die kwamen leren. Mijn zus en ik waren de allereerste 'proefkonijnen' van Bars en van daaruit groeide de snelle, gestage, bijna ondefinieerbare uitbreiding van Access tot de monolithische gereedschapskist voor verandering zoals we die nu kennen.

In het begin waren er de Bars. Vervolgens begon Gary (vader) gestaag verbale verwerking, vragen en andere hulpmiddelen toe te voegen en begon de body van Access te ontstaan.

De Bars veranderden in Access Foundation & Level 1 en evolueerden vervolgens weer in twee verschillende klassen, enzovoort, totdat we vandaag met The Foundation aankomen! De eerste 'grote' meerdaagse les die mensen kennis laat maken met de breedte en diepte van wat Access te bieden heeft. We hebben nu The Foundation als zijn eigen verbazingwekkende introductie tot het einde van je leven zoals je dat kent en het begin van een magische mogelijkheid als je daarvoor kiest.

Als je Access-lessen hebt gevolgd, ken je de kracht en diepgang achter deze geweldige tools. Als je veel Access hebt gedaan, is het je waarschijnlijk opgevallen dat hoe geavanceerder de lessen zijn, hoe beter en beter je de tools die je zo lang geleden bij de Foundation hebt geleerd, daadwerkelijk begrijpt en weet toe te passen.

De Access Foundation beschikt over alle tools, processen en middelen die u ooit nodig zult hebben om elk gebied van uw leven te veranderen en te verbeteren. Eenvoudigweg. BOOM! Het interessante fenomeen van deze fundamentele instrumenten is dat ze zo effectief zijn in hun eenvoud en elegantie dat we ze kunnen missen als we op zoek gaan naar de moeilijkere, meer 'echte' manier. Of ze passen ze om wat voor reden dan ook gewoon niet toe.

Ik had de Foundation-klas letterlijk 10 keer gefaciliteerd en op een dag faciliteerde ik een andere en kwam ik op een pagina in de handleiding terecht die ik nog nooit eerder had gezien en het verbaasde me. Het ging over Waarnemen, Weten, Zijn en Ontvangen. Er stond: 'Wil iets in je leven niet werken, dan moet er iets zijn dat je niet bereid bent waar te nemen, te weten, te zijn of te ontvangen.' Het zond rinkelende bellen van bewustzijn en verandering door mijn hele universum. Ik dacht: “Wauw!!! Om ervoor te zorgen dat iets voor mij niet werkt, is er iets waarvan ik me niet bewust wil zijn!!!!”. Dit was de eerste keer dat ik dit bewustzijn kon toepassen op wat niet werkte in mijn leven. Ik had die informatie letterlijk nog nooit eerder in de handleiding gezien, en ik was een facilitator! Je krijgt het wanneer je het krijgt. =)

En zo groeide ik er in de loop van de tijd en door nog veel meer lessen toe om daadwerkelijk te krijgen wat er in de Foundation zat, de eerste keer dat ik het deed. De Foundation bevat het essentiële inentingsmiddel dat nodig is om uit te roeien wat je beperkt en een begin te maken met het vestigen van een oneindig wezen (simpel gezegd). Een beetje zoals hoe we leren spreken voordat we leren hoe we de woorden die we gebruiken moeten spellen en definiëren.

Bewustzijn is een hele verbazingwekkende taal op zichzelf die we kunnen leren spreken en gebruiken voordat we het zelfs maar helemaal begrijpen.

Ik ben zo opgewonden om de taal en manieren van bewustzijn met jullie te delen en te kijken of we de wereld niet gewoon een betere plek kunnen maken voor ons, de bomen, onze kinderen, de dieren, het leven en ons allemaal!

'Het hele leven komt naar ons toe met gemak, vreugde en glorie'